Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: wednesday 5.august 2020 - 10:53

Makadi Bay

Makadi Bay i Ægypten

Makadi Bay er et Mekka af flotte hoteller, svømmepoolsanlæg, sandstrande, sol, varme og god mad og drikkelse.

Makadi Bay i Egypt - Foto: lts ©

Makadi Bay i Egypt

Foto: lts ©

Makadi Bay
Makadi Bay ligger øst i Ægypten, rundt 30 kilometer syd for Hurghada. Her i det månelignende landskab er det bygget op en række flotte og luksuriøse hotelanlæger beregnede for de rige og velstående, der bruger noget af sin dyrebare fritid til at hygge sig med alt det gode liv har at tilbyde.


Strandene
Her langs kysten af Ægypten er sandstrandene lange, flotte og innbydendee. Her kan man boltre sig i sandet, læse en bog under parasollen eller tilbringe dovne dage på drømmesengen medens man jobber med brunfarven. Badeforholdene er også udsøgte og både snorkling og dykning er populære aktiviteter.

Underholdninger
Vælger man at rejse til Makadi Bay, vil det bedste være at vælge en all-inclusive rejse. Dette er ikke en morderligt meget dyrere løsning og man har gennem et egen armbånd tilgang til at spise og drikke så mye man vil. Du har som gæst på et hotel også tilgang til andre hotelsområder, noget der gør det hele morderligt frit.

Hotellerne holder høj standard, hvor de fleste er 4 eller 5 stjerner. I modsætning til andre autentiske områder af Ægypten, er denne ferieboble et gennemført oplæg hvor skidt og støj er fraværende. Nogen vil kalde det hele sjælløst, medens andre retmæssigt kalder det ren luksus. For man vælger Makadi Bay for underholdningens skyld, ikke først og fremmest for at opleve kultur. For dette er rejsemålet hvor vinterstrætte nordboere ønsker sig et par rolige uger med sol, varme, badning og ikke mindst meget god mad og drikkelse. Og det får du i fuldt grad i Makadi Bay.

Udflugt
Det er selvsagt muligt at bevæge sig udenfor Makadi Bays lukkede verden. Det går blandt andet bus til Hurghada i nord, hvor du kan få smagene og lugtene af det autentiske Ægypten. I Hurghada kan du slentre i gamlebyen, shoppe, spise og føle hverdagslivet på pulsen. Et fint afbræk fra det rolige liv i Makadi Bay. Andre oplevelser man kan lægge ind i turen er en tur til den historiske by Luxor, Nilencruise og besøg til Karnaktemplene og Kongens dal.

Epilog
Makadi Bay passer ikke for al, men skal du rejse på ferie med familie og barn er Makadi Bay Midt i blinken. Vælger man en pakkerejse med alt inkluderet i prisen, kan man se frem til tvende herlige uger. Da spiser og drikker man så mye man vil, ungerne har al verdens aktiviteter at drive med og de voksne kan slappe af og nyde ferien.

For par uden barn der ønsker at se og opleve, kan dette hurtigt blive for kedeligt i lengden.

Give dette rejsemålet din stemme:

  • Oppnått 2.7/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opnået 2.7/5 stjerner

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

- kun fly:

,-

- fly & hotel:

,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Makadi Bay

32°C

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked