Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: wednesday 5.august 2020 - 10:53

Kamala Beach

Kamala Beach

Et stykke nord for Patong Beach, på Phukets vestkyst, ligger feriestedet Kamala Beach. Dette er et populært område og kendt for sin lange og fine sandstrand i kombination med et afslappet miljø, perfekt for børnefamilier der vil opleve nogen rolige dage i Thailand.

Kamala Beach - Foto: J.D. ©

Kamala Beach

Foto: J.D. ©

Kamala Beach
I stærk kontrast til det støjende Patong Beach længere syd på Phuket, er Kamala Beach en freds oase, perfekt for børnefamilier. Stranden i Kamala Beach er knappe 2 km lang og fremstår både som bred og langgrund. Det roligeste område finder du i den nordlige ende af stranden.


Drømmesenge og parasoller er til leje i den nordlige og sydlige del af stranden. Det er også muligt at finde tilholdssted under skyggefulde træer i bagkant af stranden. Da det er langgrundt her, er det dårlige forhold for de af jer der har lyst at snorkle. Da kan et tip være at bevæge sig mod klipperne i den sydlige ende af stranden.

Thailandsk mad er spændende og holder ofte høj kvalitet. Prisniveauet er også langt lavere end vi er vant med hjemme i Norge. Neden langs stranden findes et udvalg af lille restauranter der kan være et spændende alternativ. Længst syd i Kamala ligger selve bykerne, der ikke er isært stor og heller ikke kan byde på isært med liv. Men her findes derimod et par restauranter og en café eller tvende der henvender sig til turisterne.

Epilog
Kamala Beach er rejsemålet for dig der søger rolige dage med begrænset natteliv. Området er selvsagt præget af turismen, men har en meget mere avslappende og behagelig atmosfære. Stranden er lang, hvid, blød og fin, så den er akkurat så innbydende der du håber den skal være. Shoppingen lægger du til Patong Beach, længere syd på Phuket.

Give dette rejsemålet din stemme:

  • Oppnått 2.5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opnået 2.5/5 stjerner

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

- kun fly:

,-

Phuket - fly & hotel:

11482,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Kamala Beach

30°C

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked