Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: sunday 20.september 2020 - 06:57

Byala

Byala - Den hvide by!

5 km nord for Obzor ligger den charmerende lille by Byala. Dette er et roligt område langs Svartehavskysten der tilbyder flot natur, god vin og et hyggeligt prisniveau. Her er det småt af både støj og turister, noget der er ideelt for al der søger ro og fred under sit ophold.

Byala i Bulgaria - Foto: bgcp ©

Byala i Bulgaria

Foto: bgcp ©

Byala
Det bor ca. 3500 mennesker i Byala. Byala betyder "hvid" på bulgarsk og deraf klyngenavnen Den hvite by. Byala er en blanding mellem en arbejdslandsby og et turiststed, og mye takke den lokale vinproduktion ligger de sociale og økonomiske forhold noget højere her end landet for øvrigt.


Med sin beliggenhed i udkanten af de østlige Balkanfjellene, går dette for at være et af de smukkeste områder langs Svartehavskysten. Her kan man nyde et dejligt klima og opleve høje og smukke fjelde og en fantastisk udsigt ud mod havet.

Underholdning
Byala har en håndfuld restauranter og lille pubber hvor du kan tilbringe aftnerne. Bor du på de internationale hoteller skulle du derimod have alt du behøver. Men en tur inden en lokal restaurant, der serverer lokale ret og friskfanget fisk er selvsagt at anbefale. Du bør også prøvesmage den lokalsproducerede hvidvin "Dimyat", der er et spændende bekendtskab. Prisniveauet er meget hyggeligt, så her spiser og drikker uden at bekymre sig for regningen.

Strandområdet i Byala ligger nogen minutter væk. Her kan man fortsat finde urørte og ukendte områder, noget der selvsagt er en umulighed på de mere traditionelle rejsemål. Sandet består af den berømte hvide sand. I de mest populære områder findes det også etablissementer der serverer mad, drikkelse. Her kan man også drive med ulige vandsportsaktiviteter.

Udflugt
Med sin korte afstand til Obzor, har du ingen undskyldning på ikke at besøge denne landsby. Her bor det rundt 5000 mennesker og er et populært rejsemål. I Obzor kan du nyde god mad, boltre dig på kilometervis med sandstrande og nyde synet af smuk natur og vinmarker.

Give dette rejsemålet din stemme:

  • Oppnått 2.5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opnået 2.5/5 stjerner

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

- kun fly:

,-

- fly & hotel:

,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Byala

14°C

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked