Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: wednesday 5.august 2020 - 10:53

Nessebar

Nessebar i Bulgaria

Intro 5 km syd for Sunny Beach langs Burgaskysten ved Sortehavet, finder vi middelalderbyen Nessebar. Dette er et enestående rejsemål liggende på en halvø med ruiner af gamle bymure, kirker og karakteristisk bebyggelse. I Nessebar kan du kombinere spændende seværdigheder med dejlig badeferie. Prisniveauet er lavt og nærheden til andre attraktive rejsemål er ikke længere end at du kan få med dig mye i løbet af et par uger.

Kirken Kristus Pantokrator i Nessebar, Bulgaria - Foto: GJT ©

Kirken Kristus Pantokrator i Nessebar, Bulgaria

Foto: GJT ©

Nessebar
Dette er en af Europas ældste byer. De gamle dele af Nessebar ligger ude på en halvø med rester af bymur og flere kirker. Historien er rig og både trakererne, grækerne, romerne og ottomanerne har sat sit præg på byen op igennem historien.


Nessebar er en mindeværdig oplevelse hvor indtrykkene sidder løst. Isært flot er det at slentre langs de brostenslagte gater og gyde inde i gamlebyen. Her kan man opleve flere tusinde års historie og nyde den rådende atmosfære medens man indtager god mad og drikkelse. At byen er speciel, fortæller nok opførelse på UNESCOs liste over verdens kulturarv mye om.

I de nyre og mere moderne dele af Nessebar har du tilgang til gode hoteller og flotte strandområder. Her kan du bade i lille vige eller traktere en udmærket sandstrand med årvågne livreddere. Selvsagt har du også muligheden at leje strandseng og parasol.

Når man har fået med sig gamlebyen og set de fleste kulturelle seværdigheder, åbner det op for at besøge nærliggende rejsemål. Nogen kilometer længere nord finder du det pulserende Sunny Beach, som med kilometervis med sandstrand og tusindvis af turister repræsenterer noget anden end det du finder i Nessebar. En 40 minutters bustur til Burgas kan også anbefales.

Epilog
Der man forstår er Nessebar et sammensat rejsemål, og særligt egnet for de der ønsker et roligt ferieophold hvor en kombinerer kulturelle sensationer med sol og badning. Pulsen er lavere her end i Sunny Beach, hvor nattelivet holder et højt tempo. Men Nessebar har sin charme og kan være et godt alternativ for de der søger sig til Svartehavskysten.

Give dette rejsemålet din stemme:

  • Oppnått 2.4/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opnået 2.4/5 stjerner

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

- kun fly:

,-

Burgaskysten - fly & hotel:

4329,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Nessebar

27°C

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked