Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: wednesday 5.august 2020 - 10:53

Umag

Umag - rolig småbyliv

Umag er en lille by nordvest i Kroatien der kan tilbyde tilrejsende et roligt småbyliver blandet med badning, soling, shopping, restauranter, barer og flot natur. Umag er ikke blandt de mest kendte rejsemål i Kroatien men har sin charme.

Umag i Kroatia - Foto: Croatian National Tourist Board ©

Umag i Kroatia

Foto: Croatian National Tourist Board ©

Lidt baggrund
Umag er en lille by med rundt 12.000 fastboende. Turismen startede tidligt med turisme med en spæd begyndelse på slutten af 1800'erne. I dag er turisme blandt de vigtigeste indtægtskilder for befolkningen, sammen med fiskefangst og vinproduktion. Med sin beliggenhed nær Italien, domineres turisterne af italienere og sprogmæssigt har dette medført at de fleste indbyggere behersker italiensk.


Badeliv
Flest af hotellerne og ferieanlæggene ligger et stykke fra centrum. Som rejsemål er Umag enestående og tempoet roligt, aktiviteterne flest og bademulighederne tilrettelagt for store og lille. Hotellerne har svømmepoolsanlæg noget der passer familier med lille børn. Strandområderne består af rullesten velegnet for badning i det krystalklare vand.

Umag
Centrum af Umag er ikke morderligt stort men du finder både butikker, barer og restauranter her. Aftnerne kan du tilbringe neden ved småbådshavnet hvor man kan sidde på café og nyde almuelivet. Langs strandpromenaden finder du fiskerestauranter med terrasse og havudsigt. Her kan du nyde et god mad og drikke til hyggelige priser. Befinder du dig på et af ferieanlæggene udenfor centrum, går det minitoge fra hotellet og ind til gamlebyen.

Aktiviteter
Umag har et bredt udvalg af aktiviteter for al der vil holde kroppen lidt i sving under sit ophold. I denne by kan du spille fodbold, bowle, spille minigolf, anfald, sykel, ro, vindsurfe og dykke. I tillæg er Umag kendt som arrangør for Kroatia Open, en national tennisturnering der arrangeres i slutten af juli måned.

Utflutk
Med sin beliggenhed i nordvest har du kort vej til andre sensationer langs kysten. Hvad med at orden sagde udlejningsbil for at besøge Alberi, en biteliten landsby med et dusing hus, man bar og en restaurant 12 km nord for Umag. 3 km før du når Alberi, befinder du dig i området hvor Umgas riviera strater og hvor Istria-halvøya er på sit frodigeste. Dette område af Kroatien bliver oftet sammenlignet med Toscana, men med den fordel af priserne er meget lavere.

Give dette rejsemålet din stemme:

  • Oppnått 2.3/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opnået 2.3/5 stjerner

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

- kun fly:

,-

Pula - fly & hotel:

5796,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Umag

25°C

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked