Gå til hovedsiden
Find rejsetilbud
Gratis nyhedsbrev

Sidst opdateret: wednesday 5.august 2020 - 10:53

Mallorca

Mallorca - populær ferieø!

Mallorca er en af de mest populære ferieøer blandt norske charterturister. De seneste ti år er det brugt megen ressourcer på at genrejse dette ferieparadis til ny højder og megen er skeet. Turstier er ryddet, gamle gårde og haver er restaureret og forfaldne hoteller er revet og ny, flotte hotelanlæg med eigen grøntanlæg er kommet i stedet.

Mallorca - Foto: Victor Rodriguez ©

Mallorca

Foto: Victor Rodriguez ©

Morderlig populær
Dette gør at Mallorca igen er blevet en sted for absolut alle, under alle omstændigheder om du er ung eller gammel, har med svigermor eller barnet. Klimaet på øjet er det aller god med en middeltemperatur om sommeren på 25 grader.


Artiklen fortsætter nedenfor ...

Flere muligheder
Mallorca er en del af de mere ukendte Balearene, der desuden til Mallorca også består af naboøjen Menorca og Ibiza. Det bor ca. 660.000 mennesker på Mallorca, men tallet er langt højere om sommeren når vi regner med alle turister.

Palma de la Mallorca
Halvparten af øjets indbyggere holder til i hovedstaden Palma de la Mallorca. Dette er en storby hvor urbane sjæle kan slentre rundt i gamlebyens småsteder, shoppe i elegante butikker eller spadsere langs havnepromenaden og se på almueliven og de stilfulde både.

Flotte natur
Ellers er Mallorca en eldorado af grøn og frodig natur, 300 kilometer kyststrækning og en række lille, pittoreske landsbyer med en rig og interessant kulturhistorie. Uanset hvad du søger, det været sig fastgørelse natten lang, smukke naturoplevelse eller rolige og familievenlige familieanlæg, har Mallorca alt på menuen.

Flotte strandanlegger
I nord finder du smukke sandstrande og familievenlige forhold ved Alcudia og Picafort. I Puerto Pollensa i nordvest og Puerto de Soller i vest, har du tilgang til spansk småbycharme. Cala d´Or er en idyllisk perle på østkysten med lille strande pakket godt ind i en dramatisk klippekyst.

Vælge mellem hurtig og rolig puls
Palma Nova er rolig og elegant, mens Magaluf er stedet hvor fastgørelse og ungdommelig energi får sin udfoldelse. Disse eksemplerne på feriesteder, fortæller om en ø der giver du det du ønsker, det gælder bare at vælge det rejsemål som passer du og din bedst.

Give dette rejsemålet din stemme:

  • Oppnått 2.5/5 stjerner.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Opnået 2.5/5 stjerner

 
a n n o n c e ↓

Pakkerejser

Rejse fra:
Rejse til:
Afrejse:
Varighed:
Sorter efter:
Billigste til:

Mallorca - kun fly:

1795,-

Mallorca - fly & hotel:

1729,-
Her kan du søge og sammenligne charterturoperatører og utvelgede flyselskab. www.solfaktor.dk
 

Flybilletter

Tur/retur En veg
Fra:
Til:
Afrejse:
Retur:
Type billet:
Voksne:
Børn 2-11 år:
Børn under 2 år:
 

Vejret i dag

Mallorca

28°C

 
Smarte køb
 

Tip en ven

Dele dette indhold med nogen anden!

Din e-mail:

Modtager:

Send
 

Billigerejser.dk - Danmarks største rejse og ferieportal!

Ferieguiden.no Billigerejser.dk Resemarknad.se Billigerejser.dk RSS Feed Add to Google

Alle rettigheder er varetaget af Ferieguiden ANS, Norway Copyright 2000 - 2020
Alle administrative spørgsmål kontakt Ferieguiden ANS, Norway - Telefon: +47 41 22 00 50 (man - fre: 0900 - 1600)
Daglig leder og ansvarlig redaktør: Trond Gudmundsen. Email sendt til: on.nediugeiref@get
Markedsansvarlig: Kent Gudmundsen. E-post sendes til: on.nediugeiref@gk

Våre samarbeidspartnere: Kelkoo.dk / Holidayautos.dk / Solfaktor.dk / Yr.no / Ticketservice.dk / Bokkilden.no / Novasol.dk / Gouda.dk

Alle oplysninger på siderne til Billigerejser.dk er blevet givet i god tro og informationen er indsamlet og gengivet efter god evne. Ferieguiden ANS kan alligevel ikke garantere for indholdets korrekhet og kan ikke påtage sig ansvar dersom enkelte oplysninger skulle vise sig å ikke stemme. Ferieguiden ANS siger herved fra sig ansvar for fejl, mistolkning og delvis eller totalt tab, skuffelse, uforsigtighed eller skade som følge af brug af information som holdt på disse siderne.
Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!ICRA and FOSI checked